LukassenBrokkng
HomeOns bureauProjectenCarrièreContactLinks
 

 

LukassenBrokking is een jong raadgevend ingenieursbureau op het gebied van civieltechnische constructies. Het bedrijf is in juni 2007 opgericht door Rolf Lukassen en Guido Brokking. De oprichters hebben beiden jarenlange ervaring als civiele constructeur/adviseur. Zij adviseren ingenieursbureaus, aannemers en overheden over betonnen en stalen civiele constructies in alle ontwerpfasen.

EXPERTISE
De adviseurs van LukassenBrokking hebben jarenlange ervaring bij zowel grote als kleine infrastructurele projecten. De expertise ligt met name bij het ontwerpen en berekenen van betonnen en stalen civiele constructies in alle ontwerpfasen. Daarbij is veel ervaring opgedaan met verkeers- en spoorbruggen, tunnels en voorgespannen prefab brugdekliggers. Daarnaast hebben de adviseurs bijzondere kennis opgedaan over beweegbare stalen bruggen en tuibruggen.

WERKWIJZE
LukassenBrokking opereert zelfstandig en onafhankelijk. De advieswerkzaamheden worden vanuit eigen vestiging uitgevoerd, maar onze adviseurs kunnen ook voor een bepaalde periode bij een klant gedetacheerd worden. Daarbij wordt gebruikt gemaakt van professionele software, waaronder het EEM-programma Scia Engineer en de D-serie van Deltares. Het leveren van hoge kwaliteit en nakomen van de planning heeft bij ons hoge prioriteit. Voor de kwaliteitsborging worden alle interne documenten onderworpen aan een collegiale toets. Over de planning worden vooraf duidelijk, haalbare afspraken gemaakt.

KLANTEN
Sinds de start van LukassenBrokking heeft het bureau een brede klantenkring opgebouwd. Klanten zijn met name relatief grote aannemers en ingenieursbureaus.

 

 
 

LukassenBrokking, ervaren en vindingrijke ingenieurs